چرا به دوره کاوشگر احساس نیاز داریم؟

اون چیزی که ما را با جهان پیرامونمون مرتبط می‌کنه احساسات هستند. احساسات پل ارتباطی بین ما و خودمون، بین ما و دنیا اطرافمونه. موضوع اینجاست که احساسات یاد گرفتنی نیستند به صورت طبیعی در ما بالا میان متصل شدن به آنها هستش که نیاز به پرورش درونی داره.

 نقش احساسات در زندگی ما چقدر پررنگ است؟

اگه خوب نگاه کنیم می‌بینیم احساسات نقش پررنگی در زندگی ما دارند، وقتی دوستمان جواب تلفن ما را دیر می‌دهد، دلخور می‌شویم و با دوستمان سرسنگین صحبت می‌کنیم. اینکه با شور و علاقه به سرکار می‌رویم یا برعکس؛ با سنگینی و کسلی راهی سرکارمان می‌شویم احساساتی هستند که همراه‌مان هستند. وقتی  از شرایط قرنطینه عصبانی هستیم و دلتنگ روزهای بدون محدودیت می‌شویم. همه و همه داریم با احساساتمان پیش میرویم ..می دانیم که چه چیزی دوست داریم و چه چیزی دوست نداریم. کجا خواهیم رفت و کجا نخواهیم رفت.

چطور می‌شود که نقش پررنگ احساسات و در زندگیمان نادیده بگیریم.

هزینه‌هایی که بابت دور بودن از احساساتمان می‌دهیم؟

دور بودن از احساس به معنی عمل کردن یا نکردن به احساسات نیست؛ وقتی دوریم انگار بزرگترین راهنمای درونیمان را ازدست داده‌ایم و بدون راهنما سخت تصمیم می‌گیریم سخت انتخاب می‌کنیم و درنتیجه راضی نیستیم از زندگیمان.

پس داریم تاوان سنگینی یعنی از دست دادن رضایت را در زندگیمان می‌دهیم

در دوره کاوشگر احساس چه می‌کنیم؟

در این دوره با ساز و کار درونی خودمان آشنا می‌شویم حتماً شده که وسیله جدیدی خریده باشید یا نرم افزار جدیدی روی لپتاپ یا گوشیتان نصب کرده باشید که ندانید چطور می‌شود با آن کار کنید و چقدر می‌توانید از آن استفاده کنید؟ قطعاً زمانی می‌توانیم به خودمون بیشتر متصل باشیم که ساز و کارهای درونی‌مان را بیشتر بشناسیم.

آیا متصل شد به احساسات یعنی احساسی عمل کردن؟

ممکن است برای بعضی‌ها سوال پیش بیاد که ما نمی‌خواهیم احساسی عمل کنیم لازم است که احساساتمان را بشناسیم.

شناخت و متصل شدن به احساست به معنای احساسی عمل کردن نیست بلکه کمک می‌کند احساسات به صورت اتومات رفتار ما را به دست نگیرند و این ما باشیم که آگاهانه و براساس انتخابی که عقلانی است رفتار کنیم

ایا احساسات را دیدن به معنی لوس بودن نیست، متصل بودن به احساسات یعنی متصل بودن به نیازها؛ نیازهایی که  همه براساس تحسین و توجه خواستن نیستد.

سر فصل های دوره:

۱. در گام اول کمی راجع به احساسات می‌فهمیم.

۲. به احساسات اصیل نگاهی می‌اندازیم.

۳. به این نگاه می‌کنیم که ایا اضطراب و استرس هم احساس هستند.

۴. موانعی که برسر راه متصل شدن به خودمون وجود داره را می‌شناسیم.

۵. اینکه چطور به احساسات فضا بدیم و اجازه بدیم کنارمون حضور داشته باشند.

۶. در آخر راجع به ابراز احساس در رابطه صحبت می‌کنیم.

مدرس-دوره-کاوشگر-احساس | پروانه یزدی

مدرس دوره کیست؟

من پروانه یزدی هستم. دانش آموخته روانشناسی، دوره‌های تسهیلگری و مدرسی را به طور تخصصی گذرانده‌ام؛ درحال سپری کردن دوره‌های درمانگری تحلیلی – تجربه‌ای هستم.

سه سال است که درجلسات مشاوره و درمان با آدم های زیادی گفتگو داشته ام و تا حدود زیادی با درد ورنج انسان ها آشنا هستم.

با شرکت در کارگاه چه چیزی دریافت می کنید؟

فیلم آموزشی هر جلسه دسترسی خواهید داشت.

به مدت ده روز پشتبانی خواهید شد.

کتاب‌ها و منابع بیشتری به شما معرفی می‌شود در طی مدت پشتیبانی هر سوالی که به وجود بیاید را خودم (پروانه یزدی) شخصاً پاسخگو خواهم شد.

بهانه‌هایی برای شرکت نکردن:

 

ممکن مغز برای خریداری نکردن دوره بهانه‌هایی داشته باشد من جمله:

نمی دانم آیا به دردم میخورد یا نه؟ قطعاً نمیدانی موضوع اینجاست که تصمیم گرفتن با ابهام و شک و تردید نیمی از زندگی ماست که باعث بالا رفتن ظرفیت‌های روانی ما می‎شود

پولشو فعلا ندارم… اگر همین حالا بگویند یک آمپول ده میلیونی باید بگیری برای عزیزترین فرد زندگیت تا زنده بماند متوجه می‌شدی که پول نداشتن توهمی بیش نیست و موضوع این است که تا چه حد از این بهانه فاصله می‌گیری و برای آموزش خودتان سرمایه گذاری می‌کنید.

من که مدرس را نمیشناسم… مهم نیست درس را از چه کسی یاد می‌گیری مهم این است چه میگیری… این جمله‌ای است که خیلی باعث رشد من در زندگی شده؛ جدا از آن آشنایی لازم است که از یک جایی استارت بخورد چه خوب که در این دوره باشد.

آفلاین که نمیشود چیزی یاد گرفت… درست میگویی من هم شرکت در دوره‌های آنلاین را ترجیح میدهم ولی موضوع اینجاست که  گاهی شرایط اقتضا می کند و مهم دور نبودن از فضای آموزشی هست و به ویژه اینکه تجربه نشون داده دوره آفلاین نتیجه بخشی همسان با دوره‌های آنلاین دارند. 

پروانه یزدی

    جلسات رواندرمانی و مشاوره حضوری و آنلاین                        جدیدترن مقالات توسعه فردی                                 وبینار سواد رابطه